Werkaanbiedingen

Hierbij laten wij U weten dat wij op zoek zijn naar een jobstudent om mee te helpen met het tuinonderhoud, voor onze 4500 m2 grote privé tuin te Zemst die ecologisch onderhouden wordt.

Wij geven de voorkeur aan een geschikte jongere kandidaat die zich dan toch een aantal jaren aan deze taak zal kwijten.

De jobinhoud wordt aangepast aan de capaciteiten van de kandidaat en volgens noodwendigheid. Het is vooral voor het fijnere werk dat wij iemand zoeken. Zoals wieden tussen bestaande beplanting, beheer van de groentetuin, planten van bloembollen en eenjarige planten, tuintaken in samenwerking met een tweede persoon uitvoeren.

Het is voor woensdagnamiddag en andere vrije dagen – momenten – en schoolvakanties dat wij iemand zoeken. Zaterdags en ook Zondags zijn niet aangewezen. Geïnteresseerde kandidaten kunnen ons mailen op  A.BJacobs@telenet.be ,  of schrijven naar

Jacobs – Jacobs
Humbeeksebaan 229
1980 Zemst-Laar

Vacature overnemer (ecologische) Tuinonderhoud Peter De Smedt

Peter De Smedt zoekt een overnemer voor zijn bedrijf. Het is de bedoeling om de eerste maanden samen aan het werk te gaan en daarna het bedrijf volledig over te nemen. Indien geen interesse in ecologie, kan dit achterwege gelaten worden.
Lembeek – Halle
ecologischtuinonderhoud@gmail.com
Geplaatst op 22/03/2018

Vacature studentenjob Tuinaanleg Koen houdt van Groen

Koen De Wever van het bedrijf “Koen houdt van Groen” is op zoek naar gemotiveerde medewerkers, voor tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bergstraat 25 – 1840 Londerzeel

info@koenhoudtvangroen.be

0477/18.38.52

Vacature studentenjob schapenfokkerij Capaenshof

Wij zijn op zoek naar enthousiaste m/v die willen bijklussen op onze schapenfokkerij. Ons bedrijf fokt sinds 4 jaar Walliser schwarznase schapen (WSN), een gehard Zwitsers bergschaap met de looks en karakter van een teddybeer. Wij hebben als doel de grootste WSN fokkerij (jaarproductie 100tal lammeren) buiten Zwitserland te worden waarbij onze stamboekdieren als hobbydieren in binnen- en buitenland verhandeld worden.

Er is geen voorkennis nodig, alleen een grote portie goesting en ambitie.

Activiteiten:
– algemene verzorging schapen en lammeren
– specifieke activiteiten zoals scheren, sponzen, opstellen fokplannen, hulp aflammeren, machinaal melken, etc.
– onderhoud weides en stallen
– promoten van het schapenras (via website, sociale media, tentoonstellingen)

– Capaenshof (www.capaenshof.be), Grote snijdersstraat 66, 9280 Lebbeke
– studentenjob met loon volgens barema
– uren onderling overeen te komen

Bij interesse, graag CV mailen naar walliserschwarznasen@gmail.com

Vacature bij Lambers Seghers

3 vacatures bij Lambers Seghers

Meer info bij:

Katrijn Van Mullem
Verantwoordelijke Personeel
OEVERSTRAAT 7 – B-9200 BAASRODE
Mob: +32 (0)498/10.43.24
E-mail: katrijnvanmullem@lambers-seghers.be

Vacature technieker unieke kwekerij van gamba’s in Ternat

CreveTec bvba kweekt tropische gamba’s in Ternat. De kwekerij is uniek in België.
Op dit moment zijn we op zoek naar een vaste medewerker.

Taakomschrijving:
Dagelijkse routine: wateranalyses, voederen, Onderhoud, herstellingen, reinigen, Oogsten
Het is een afwisselende job in een aangename omgeving (serre) in een klein en dynamisch team.

Startdatum: 1 september 2017

Vereiste:
Diploma TSO liefst richting Biotechnishe wetenschappen of Dier- en landbouwtechnische wetenschappen.
Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje met je motiveringsbrief en CV naar ericsgambas@gmail.com

Student voor hulp in de tuinaanleg

Op zoek naar een student voor hulp in de tuinaanleg ongeveer 2 dagen per week zaterdag en nog een dag. Mijn bedrijf is gelegen in Moorsel tuinoke.be. Bij voorkeur iemand uit het 5e of 6e jaar indien mogelijk iemand die zich kan verplaatsen Indien interesse contact opnemen op.

Van Landuyt Christophe
e-mail: tuinservice1@gmail.com
GSM: 0485 /80.40.32

Medewerker gezocht: Boom- en rozenkwekerij RIMBAUT en ZN bvba

Wij zoeken dringend voor onmiddellijke indiensttreding :

* DEELTIJDS of VOLTIJDSE MEDEWERKER
voor bureelwerk en klantenondersteuning

Boom- en rozenkwekerij RIMBAUT en ZN bvba
Dendermondsesteenweg 114
9260 Schellebelle
tel: 09/3690843 fax: 09/3682130
e-mail: info@rimbaut.be

JDB-Tuinen zoekt tuinarbeider

JDB-Tuinen zoekt gemotiveerde tuinarbeider.
Meer info bij Jensen De Baerdemaeker – info@jdb-tuinen.be – 0472/93.95.28

Belchim Crop protection

Meer info over de jobomschrijving.
CV stuur je naar jobs@belchim.com of Belchim Crop Protection t.a.v. Mevr. Charis Van Dijck, Technologielaan 7, 1840 Londerzeel – 052/31 96 50.

Landbouwer op proefhoeve

Jobomschrijving:
Voor een bedrijf te Londerzeel zoeken we een landbouwer om te werken op de velden en om en rond het bedrijf. Afhankelijk van het seizoen wordt je planning gemaakt en zorg je voor de afhandeling van de diverse taken zoals: zaaien, planten, oogsten, gras afrijden, veldwerk,… Het gaat over een job optie vast binnen een aangenaam bedrijf.

jouw profiel:
– Heb je land- en tuinbouw gestudeerd of ben je een geboren landbouwer?
– Hou je van werken in de buitenlucht?
– Een rijbewijs van de tractor is een sterke troef aangezien er heel wat taken met de tractor dienen te gebeuren
– Kan je zelfstandig werken?

Interesse?
Neem dan contact op met RANDSTAD Bornem op 03-889 78 00

Meer informatie over deze job:
Industry / Office Bornem
Boomstraat 30
2880 Bornem

BosteelsTuinen Bvba

Frank Bosteels – oud leerling – bedrijfsleider van BosteelsTuinen Bvba.
Zijn dringend op zoek naar job-studenten. Voor hulp tijdens snoei-periode van juni tot midden augustus.
Bij interesse stuur snel een bericht naar frank@bosteelstuinen.be of bel 0485 616722 en misschien wordt dit de aanzet tot een verdere samenwerking.

Hoppescheuten Buggenhout

Paul Temmerman van het bedrijf Hoppescheuten uit Buggenhout laat zijn bedrijf over.
Alle info op 052 33 55 22 of op Hoppescheuten.be